Reduceri!

Lampă interioară pentru plante legume cu 2 picioare

COD produs: 2223330

Prețul inițial a fost: 150,00 lei.Prețul curent este: 85,00 lei.

Ați economisit: 65 lei
-43%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON.

Lampă interioară pentru plante legume cu 2 picioare

Descriere

Lampă interioarăpentru plante ajută la accelerarea creșterii plantelor de interior, a plantelor olar, a plantelor de frunziș, a plantelor cu flori și a plantelor suculente. Lampa cap dual rapid îmbunătăţi starea de sănătate şi de creştere a plantelor, 36 total lampa chips-uri în total, cu 24 de lumini de culoare roşie şi 12 lumini albastre, lumină roşie de 620 să 630nm şi lumină albastră de 450 la 460nm, pentru cultivarea plantelor într-un mediu controlat.Lumina albastra (450-460nm) Oferă ajutor esențial pentru promovarea fotosintezei, a frunzelor sănătoase și a creșterii plantelor. Lumină roșie (620-630nm) Produceți un efect semnificativ asupra fotosintezei și fotoperiodului. Stimulează alungirea celulelor și ajută plantele să germineze, să înflorească și să fructeze.Notă: Acesta este un cronometru ONE-WAY, utilizatorul îl poate configura să se dezactiveze automat după 3H/6H/12H, dar trebuie să-l activeze manual în fiecare zi.
Putere: Max 18W Material: PVC Tensiunea de intrare: 5V Ieșire lumen: 300lm Led Chips: Red: Albastru = 24: 12 Durata de viață: 50000 ore Certificare: RoHS CE FCC UL
Caracteristici: Luminozitate controlabilă: Apăsați comutatorul la dreapta și la stânga pentru a controla luminozitatea la nivelul 1 și nivelul 2. 360 °
Puteți pivota capetele lămpii în orice unghi.
Materiale durabile: Acest produs de înaltă performanță consumă mai puțină energie și își face durata de viață mai lungă până la 50.000 de ore.
Ușor de instalat: Clema robustă poate fi fixată cu ușurință și ferm în orice loc solid.
Combinație de lumină: Lungimea de undă adecvată a luminii întărește creșterea și fotosinteza plantelor.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

Divers Mag Home

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lampă interioară pentru plante legume cu 2 picioare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *