Cos Cumparaturi

COMANDA TELEFONICA 0790158178
PROGRAM L-V: 09:00-17:30

Livrare Gratuita la comenzi de peste 300 Lei.
Formular Garantie | Formular Retur

Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, DiversMag.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

SC DIVERS HUB MAGAZIN S.R.L… care administreaza domeniul www.diversmag.ro  (marketplace) respecta confidentialitatea datelor dvs. si doreste ca informatiile personale sa ramana protejate. Pentru a afla mai multe informatii va rugam sa cititi politica noastra de confidentialitate.

Politica de confidentialitate explica optiunile dvs. in ceea ce priveste colectarea, utilizarea si divulgarea informatiilor personale. Astfel, prin vizitarea magazinului online www.diversmag.ro, direct sau prin intermediul altui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta Politica de confidentialitate.

Marketing & Publicitate Online

Activitatile de marketing pe internet si publicitate online prin Facebook si Google Ads precum si plata campaniilor de advertising sunt prestate si asigurate de catre societatea DIVERS HUB MAGAZIN S.R.L.

De ce avem nevoie de date

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:

Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite;
Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;
Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat;
Pentru administrarea site-ului
Pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram;
Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii;
Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea DiversMag.ro, in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.

Ce vom face cu datele

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii. Gazduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document. Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar DiversMag.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

In momentul in care completati orice tip de formular (formular de comanda, formular de contact, formular de reclamatie, formular de returnare) de pe siteul nostru datele cu carater personal (Nume, Prenume, Numar de telefon, Adresa de mail, cont IBAN, adresa, etc) sunteti de acord cu folosirea acestora de catre noi pentru a solutiona comenzile dvs, retururile dvs sau cererile dvs, etc.
Totodata luati la cunostinta si acceptati ca aceste date cu caracter personal pot fi folosite in scopuri de publicitate, de asemenea aceste date pot fi indexate si pot aparea public in motoarele de cautare Google, Yahoo, Bing, Yandex, etc.
Apartia acestor date este independenta de noi (incontrolabila).
Aparitia si indexarea datelor tine exclusiv de motoarele de cautare.In orice moment ne puteti contacta telefonic (0790158178) sau pe mail contact@diversmag.ro si ne puteti cere modificarea sau stergerea acestor date cu caracter personal din baza noastra de date, urmand ca in functie de algoritmi motoarelor de cautare sa fie sterse sau actualizate dupa caz.

Cat timp pastram datele

Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre www.diversmag.ro prin email la adresa ofiice@diversmag.ro sau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteti solicita anularea contului de utilizator si stergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.

Care sunt drepturile dvs.

In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin formular.

In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati pe forumulatdin interfata sitelui. Vom analiza reclamatia dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.

LIVRARE GRATUITA

La comenzi de peste 300 RON

Banii garantat inapoi

Poti returna orice produs in maximum 15 zile de la data comenzii

Deschide chat
1
Ai o problema?
Buna,

Ma poti ajuta Politica de confidentialitate https://diversmag.ro/politica-de-confidentialitate?