Reduceri!

Scrumiera electrica inteligenta ,cu aspiratie

COD produs: DVS456

Prețul inițial a fost: 87,00 lei.Prețul curent este: 37,00 lei.

Ați economisit: 50 lei
-57%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON.

Descriere

Scrumiera electrica inteligenta cu aspiratie directa, suport din rasina epoxidica anti-topire, cu functie de purificare a aerului, odorizant pentru eliminarea mirosului, functioneaza cu baterii AA, 

1.Smokeless: scrumiera inteligentă nu este doar o scrumieră: poate absorbi fumul de țigară și poate elimina mirosul. Ajută la eliminarea fumului pasiv și a particulelor de poluare din aer, creând aer curat și pur pentru casa dumneavoastră.

2.Baterie: Sursa de alimentare adoptă bateria AA comună de pe piață, care poate fi dezasamblată și înlocuită în orice moment. Două baterii AA pot funcționa de aproximativ 40 de ori, iar fiecare baterie funcționează timp de 5,2 minute (nu este inclusă).

3.Filtru: scrumiera purificatorului de aer este echipată cu un filtru de purificare cu ioni negativi pentru a absorbi fumul și mirosul, pentru a filtra praful din aer și apoi a elibera ioni negativi și aer.

4. Design special: Tava scrumiera este special conceputa cu patru mici caneluri pentru fixarea mucurilor de tigara. Este ușor de transportat și poate fi folosit pentru călătorii de familie, de afaceri și de afaceri.

 

Specificație:

Culoare produs: Verde, Gri, Alb

Dimensiune produs: Aproximativ 13,2×7,5 cm/5,19×2,95 inch

Material produs: Plastic

Cutie Mod de alimentare: 2 baterii AA (nu sunt incluse)

CULOAREA DORITA SE SPECIFICA IN NOTA CAND SE FINALIZEAZA COMANDA!

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

Divers Mag Home

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scrumiera electrica inteligenta ,cu aspiratie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *